søndag 17. april 2011

Tenk på et tall

Jeg blir alltid litt paff når min mening er så totalt forskjellig fra andres. Og så vet jeg jo at det som står på vaskelappen er vel valgt med tanke på salg. Jeg leste en bokanmeldelse av Tenk på et tall av John Verdon som gjorde at jeg reserverte boka med en gang på biblioteket. På baksida står det: "Underholdning i toppklasse!", "Denne vil fenge enhver leser. En forbløffende, avhengighetsskapende thriller. Den gir seg ikke før du er fullstendig paff og sulten på mer", "For en debut! Fullstendig besettende, glimrende skrevet og simpelthen den beste boken jeg har lest i år."


Mulig det. Jeg har lest en fjerdedel, og jeg er ikke besatt, avhengig eller fanget. Må jo fortsette, det kan jo hende den blir bra. Innimellom får jeg høre på mer fristende litteratur - for øyeblikket Vann til elefantene på lydbok.
Jeg så filmen i går, så slik sett er jeg litt seint ute med å høre boka, men jeg hører likevel. Fint med lydbøker når en skal gjøre noe med hendene - som å bli ferdig med det j... julebroderiet!

1 kommentar:

Gro sa...

OK, jeg må gå tilbake på utsagnet mitt... Boka ble etter hvert så spennende at jeg måtte lese den ferdig, selv om klokka passerte midnatt og jeg skulle på jobb i dag!