mandag 4. mai 2009

Bildekavalkade fra Vietnam og Laos, del 4

Her har dere Tom, eller Veeranoch Pimmanurak som hun egentlig heter. Hun er fra Thailand og var vår turleder i Laos. Artig dame, som gledet seg veldig til hun (kanskje) skulle på ferie til Amsterdam... En helt annen ledertype enn Aaron fra i fjor, kan man vel si. Hver sin sjarm!




Utenpå Wat Xieng Thong (trur eg) hadde de dekorert veggene med glassmalerier (?). Flotte, fargerike bilder fra Laos' historie. Det er i alle fall det jeg vil tro det er bilder av. Vi hadde ikke med oss noen guide hit, så vi gikk bare å kikket på egenhånd.



I Vang Vieng var det backpackers som gjaldt. Det vil si at byen egentlig var totalt uten sjarm, men på grunn av elva Nam Song kom det folk hit likevel. Det backpackers veldig ofte er ute etter, er en fest. Det store i Vang Vieng var "buckets". Her bestiller du ikke en drink, her bestiller du en bøtte. Sigrid og jeg begynte på en bøtte med whiskey og cola, prisen var ca 10 kr... Det er vel unødvendig å si at vi ikke klarte å tømme denne bøtta.


Vi fikk prøve dessert på gata en kveld. Dette er pannekaker. Vi testet to varianter, en med bananer og sjokolade og en med lime og sukker. Yummy!


Ingen kommentarer: