mandag 4. mai 2009

Bildekavalkade fra Vietnam og Laos

Man får med seg litt hverdagsliv i det store utlandet når man innimellom tusler rundt på egenhånd og ikke helt vet hvor man er. Disse karene viste imponerende akrobatikk-kunster der de holdt på å reparere eller henge opp en ny strømledning. Egentlig litt rart at vi ikke har sett dette før, med tanke på hvor mange ledninger som henger over gatene i Hanoi!


På Litteratur-tempelet kom vi over denne skapningen. Litt usikker på om det er en som bor der, eller om han bare er på besøk.

Vi holdt oss ikke bare i byen. Vi var også til fjells, i Sapa som ligger opp mot grensa til Kina i nord-vest-Vietnam. Her var det fantastisk landskap å gå gjennom, selv om det av og til var litt bratt.


Bildet ble tatt på tur ned i dalen, i trygg forvissning om at vi hadde oversikt over hvor vi skulle gå da vi skulle opp av dalen igjen. Fremdeles i Sapa.




Lurer på om norske arbeidere ville funnet seg i denne arbeidsstillingen? Eller enda mer, vært i stand til å jobbe i denne stillingen? Mannen lagde "Hører ikke, ser ikke, snakker ikke"-aper av stein. Fine var de også.



Ingen kommentarer: