mandag 13. april 2009

Sapa

Kan fremdeles ikke legge inn bilder, men det kommer bilder senere - om ikke annet saa naar jeg kommer hjem og har en feriedag igjen...
De siste par dagene har vi vaert paa fjelltur i nordvest-Vietnam. Har vaset rundt i fjellene i naermere 30 grader, og vaert straalende fornoeyde! Det er saa utrolig pent her! Det er ogsaa veldig bratt og vi har gaatt med fire dagers behov for klaer mm paa ryggen. Litt stive i nakken og i leggene. I gaar gikk vi ca en mil, og vi trodde vi skulle gjoere det samme i dag, og ble nesten litt snurt da vi ble hentet med buss etter lunsj. Da hadde vi bare gaatt 4 km! Guiden, Kar, ei snerten snelle paa ca 150 cm og 40 kg har vist oss rundt disse to dagene. Vi skal gaa paa tur i morgen ogsaa, men regner med at det blir en annen guide da.
I gaar bodde vi paa et saakaldt homestay, og der var det flere turister: to fra Polen, to franske, to israelere, to slovenere, tre-fire fra Singapore/Taiwan, Japan, ei fra Nederland og en fra Korsika... Brokete gjeng som hadde det veldig koselig!
Om to dager kommer vi til Hanoi ved 4-5 tida om morgenen og drar til Halong Bay ca 8, saa da kommer det nok en ny oppdatering:-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Høres ut som en super ferie, litt Indie J oppi fjellene! Dere blir jo i god form også gitt. Ha riktig så flotte dager videre:-) ida